Pazartesi, Aralık 20, 2010

yarın 21 aralık ve ay tutulması olacak tam da ay ikizler burcundayken

işte yeni keşfettiğim ama henüz tam olarak hakkında karar vermediğim astrolog Dinçer Güner'in Astroloji Blogu şimdilik güzel.

bir ikizler burcu olarak son zamanlarda yaşadığım merkür gerilemesine bağlı olan iletişim sorunları ile ilgili herkesten özür diliyorum vallahi. istediğim gibi konuşayım, istediğim kadar konuşayım yine de demek istediğimi tam olarak anlatamıyorum.



aşağıda ise ikizler burcu için bugünden itibaren aralık ayının sonuna kadar çıkarılmış burç yorumları var. hadi bakalım. dinçer güner'e de teşekkür ederiz.


20 Aralık
Merkür r (Yay) Kare Jüpiter ve Uranüs


Bazen son söylenmesi gerekeni birden en başta söyleriz, işte bu da o etkilerden bir tanesi. Karşınızda ki kişilere kendinizi ifade ederken zaman zaman aşırı iyimser, abartılı, sivri, fevri çıkışlar yapabilirsiniz. Eşinizin veya ortağınızın yakın çevresi veya kardeşleri ile iletişim problemleri yaşayabilirsiniz.

21 Aralık
İkizler burcunda Dolunay ay tutulması.


Yılın son tutulması, Tutulmalar hayatımızda önemli dönemeçleri ifade eder. İkizler burcunda olacak olan bu tutulma sizler için extra hayati önem kazanmakta. Bir süredir sizi meşgul eden, zihninizi yoran koşullara veda etme vakti. Belki bir ilişkinizin bitmesi gerekiyordu ama bir türlü yapamıyordunuz, siz gerekli aksiyonu almadığınız zaman evren sizin adınıza zaman zaman karar verebilir. Kötü giden, size yorgunluk veren ilişkilere artık veda etme vakti. Beklenmedik, ani kırıcı sözler, anlaşma ev sözleşmelerde haksızlıklar yavaş yavaş hayatınızdan çekilmeye başlayacak. Yeni bir sürece, döneme adım atıyorsunuz ve bir değişim rüzgarı içindesiniz. Düşünce yapınızda, davranışlarınızda değişim, imkansızı başarmaya çalışabilirsiniz. Sınırları ve şartları zorlayabilirsiniz. Bu tutulma, ilişkiler, ortaklıklar ve başlangıçlarınız ile ilgilendiren konularla ilgili olacaktır. Bu tutulmayı yeni bir sürecin başlangıcı gibi görebilirsiniz. Ya yalnızsınız ya da birlikte daha bir üst noktadasınız.

22 Aralık
Güneş Oğlak burcunda


Güneş’in oğlak burcuna geçişi ile birlikte, önümüzde ki bir ay içinde uğraşabileceğiniz temel konular finansal ilişkiler, size ait olmayan ama sizi yakından ilgilendiren maddi koşullarla ilgili olacaktır. Miraslar, krediler, başvurular borçlar, ödenmesi gereken paralarla ilgili. Bu konularla ilgili daha uzun vadeli planlar yapabilir, hesabınızı iyi bir şekilde yaparak risk alabilir, sorumluluklarınızın bilincinde davranabilirsiniz.

27 Aralık
Güneş (Oğlak) Kavuşum Pluto


Finans konuları ile ilgili, güçlü ve otorite sahibi kişiler ile görüşebilirsiniz, kontrollü bir şekilde değişime açık, risk alabileceğiniz zamanlar. Finansal konularla ilgili araştırmalar yapabilir, faiz oranlarını takip edebilir, miras konuları ile ilgili konularla uğraşabilirsiniz.

28 Aralık
Jüpiter ve Uranüs tam kavuşum balık burcunda


Bu oldukça önemli bir etkileşim aslında ve etkisi de birkaç günlük değil. İş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda reformist davranışlar içinde olabilirsiniz. Kariyerinize farklı bir yön vermek, kendinizi geliştirmek, eğitimlere, seminerlere katılmak isteyebilirsiniz. Kendinize kariyer anlamında yatırım yapabileceğiniz zamanlar. Teknolojik gelişmeleri iş hayatınızda daha yakında kullanabilir, takip edebilirsiniz. Yenlilikçi ve özgürlükçü bir bakış açısı ile yaklaşabilirsiniz. Önümüzde ki 2 ay bu etkiler altında olacaksınız.

29 Aralık
Mars (yay) Kare Satürn (Terazi)


İlişkiler, ortaklıklar, çocuklar, aşkla ilgili konularda kendinizi kısıtlanmış, hareket alanızın daralmış, engellenmelerle ile karşılaşabilirsiniz. İlişkilerden yana özellikle risk almak için pekte uygun zamanlar değil, bazı kayıplar olası olarak gözükmekte.

31 Aralık
Merkür retrosu bitiyor


Merkür gerilemesinin sonuna geldik ve tabii ki yılında. Özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili 18 aralıktan beri süre gelen iletişim problemler, aksaklıkları, yanlış anlamalar düzeltmek için önümüzde ki zamanları rahatça kullanabileceksiniz. Sözleşmelere ve anlaşmalara artık daha olumlu yaklaşabilirsiniz. Önemli kararlar alabilir, ilişkileri onarmak için harekete geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder